Tipul bucătăriei:
Prăjituri cu bule de varză și scârțâit cu chorizo
- serveste 2
- Puțin efort
Faceți-vă resturile puțin mai interesante. Servirea unor chorizo afumat crocant cu aceste prăjituri cu varză, bacon și cartofi le aduce la starea de masă adecvată. Încercați pentru un brunch sau o cină rapidă, acoperită cu un ou poșat.
Foșnește aceste prăjituri cu bule de varză și scârțâit, apoi vezi clasicul nostru bule și scârțâit, prăjituri cu bule de kimchi și scârțâit, umplutură cu bule și scârțâit și altele rețete pentru resturile de friptură de cină.
Ingrediente
- slănină striată 2 erupții, tocate mărunt
- ceapa verde 2, feliate fin
- kale 200 g, tocat fin
- piure de cartofi 200 g (sau greutatea echivalentă a cartofilor gătiți și piureați)
- gătit chorizo sau 6 mini
Metodă
-
Pasul 1
Pune baconul într-o tigaie mare, rece, antiaderentă și pune la foc mediu. Se prăjește până când baconul se rumenește, se adaugă ceapa primăvară timp de 1 minut, urmată de kale și se amestecă. Acoperiți (cu un capac sau foaie de copt) și gătiți până când varza se ofilește. Luați capacul și adăugați un nod de unt, prăjiți pentru a evapora orice lichid, apoi adăugați acest amestec în piureul de cartofi. Se amestecă și se condimentează bine. Formați în patru prăjituri și răciți în timp ce gătiți chorizo-ul.
-
Pasul 2
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie antiaderenta. Încercați să evitați să adăugați ulei, deoarece vor ieși multe din chorizo. Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
-
Pasul 3
Ștergeți tava cu hârtie de bucătărie și adăugați un nod de unt. Prăjiți prăjiturile de cartofi până când sunt crocante și rumenite pe fiecare parte și încălzite. Serviți cu chorizo.
Informatii nutritionale
- Kcals 448
- Gras 29g
- Saturate 10.8g
- Carbohidrați 21.8g
- Fibră 4.4g
- Proteină 26.2g
- Sare 2.3g