Skip to content

Tipul bucătăriei:

Prajituri simple de crab cu remolada de fenicul

Prajituri simple de crab cu remolada de fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Feniculul are o aromă minunată de anason, care se potrivește excelent pentru pește și fructe de mare. Remoulade este un sos clasic franțuzesc făcut cu o maioneză cu aromă picant. Este adesea folosit pentru a îmbrăca țelină, dar aceasta este o variație sezonieră.


Încercați aceste prăjituri simple de crab cu remoulade, apoi încercați prăjiturile noastre clasice de crab.

Ingrediente

  • carne de crab albă gătită 400 g
  • maioneză 3 linguri
  • ceapa primavara 2, tocate fin
  • pătrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 3 linguri
  • ouă 2, bătut
  • pesmet proaspăt
  • unt

remouladă de fenicul

  • fenicul 1 bec, tocat fin
  • eşalotă 2 mici, feliate fin
  • coriandru tocat pentru a face 2 linguri
  • maioneză 4 linguri
  • mustar Dijon 2 linguri
  • capere 1 linguriță, clătită
  • cornioni sau cornichoni tocat pentru a face 1 lingura
  • lămâie 1, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați crabul, maiaua, ceapa primăvară și pătrunjelul cu frunze plate. Formați 12 prăjituri mici, apoi scufundați-le în ou și acoperiți cu pesmet. Dam la frigider 30 de minute pentru a se intari. Amestecă toate ingredientele pentru remouladă.

  • Pasul 2

    Încinge un buton de unt într-o tigaie antiaderentă. Prăjiți prăjiturile de crab în loturi până se rumenesc. Se serveste cu remoulada.

#Prajituri #simple #crab #remolada #fenicul
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *