Tipul bucătăriei:
Pui japonez și broccoli curry
- servește 2
- Uşor
Încercați acest curry de pui japonez cu broccoli și ciuperci. Adăugați sos alb de miso și soia la sosul dvs. curry pentru o masă bogată în umiditate în timpul săptămânii
Încercați acest curry de pui japonez, apoi verificați curry-ul nostru katsu de pui, curry de pui verde thailandez, curry panang și mai multe rețete de curry de pui.
Ingrediente
- brocoli 150g, tăiate în flori mici
- ulei de arahide 2 linguri
- fileuri de coapsa de pui fara piele 300g, tăiate în bucăți
- ciuperci nasture 100g, sferturi
- ceapa verde 4, tocat
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, rasă
- pudră de curry ușoară 1 lingură
- pastă albă de miso 1 lingură
- supă de pui 300ml
- sos de soia
- orez înăbușit a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți broccoli într-un castron, turnați peste un ibric cu apă clocotită pentru a acoperi, apoi lăsați 5 minute. Scurgere.
-
Pasul 2
Între timp, încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă și gătește puiul timp de 2-3 minute sau până devine auriu. Scoateți-o cu o lingură cu fante. Adăugați ciupercile nasture și gătiți 2-3 minute sau până devin aurii, apoi scoateți-le. Adăugați ceapa de primăvară, usturoiul, ghimbirul și încă o lingură de ulei. Gatiti 2-3 minute, apoi readuceti puiul si ciupercile in tava. Se amestecă praful de curry și se fierbe un minut.
-
Pasul 3
Adăugați pasta de miso și stoc. Aduceți la fierbere, apoi dați-l la foc mic și fierbeți la foc mediu timp de 15 minute, adăugând broccoli pentru ultimele 2-3 minute de gătit. Sosul curry ar trebui să fie destul de ușor și supat. Condimentați cu o picătură de sos de soia și serviți cu orez aburit.
Informatii nutritionale
- Kcals 350
- Gras 17g
- Saturează 3.7g
- Carbohidrați 6.3g
- Zaharuri 2g
- Fibră 4.8g
- Proteină 40.5g
- Sare 1.9g