Skip to content

Tipul bucătăriei:

puiul și pesto-ul roșu se topește

Puiul și pesto-ul roșu se topește

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Cu doar 20 de minute până la bunătatea brânză, această rețetă reconfortantă, dar cu un conținut scăzut de calorii este o idee excelentă pentru o masă satisfăcătoare rapidă și ușoară pentru două persoane


Încercați această rețetă reconfortantă pentru pui și pesto roșu topit, apoi verificați și parmigiana noastră de pui pentru mai multă brânză.

Ingrediente

  • piept de pui 2
  • ulei de masline
  • pesto roșu 4 linguri
  • ardei roșu prăjiți dintr-un borcan 2 mari, feliate
  • mozzarella 125g bilă, feliată
  • busuioc câteva frunze
  • salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Fluturați pieptul de pui tăind pe jumătate orizontal (dar nu până la capăt) și deschizându-vă ca o carte. Așezați filmul de agățare deasupra și bateți ușor până când au o grosime similară peste tot.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie antiaderentă la cald, apoi uleiați ușor și condimentați puiul și adăugați-l în tigaie. Se fierbe timp de 2-3 minute de fiecare parte, până se înroșește și se fierbe.

  • Pasul 3

    Ridicați pe o tavă de copt apoi întindeți pesto-ul pe fiecare piept. Adăugați câteva felii de piper și acoperiți cu mozzarella. Sezon.

  • Pasul 4

    Glisați sub un grătar fierbinte și gătiți până când brânza este topită și clocotită. Finalizați cu niște busuioc proaspăt și serviți cu salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 438
  • Gras 26.5g
  • Saturează 10.8g
  • Carbohidrați 5.2g
  • Zaharuri 1.5g
  • Fibră 1g
  • Proteină 44.1g
  • Sare 1.4g
.
#Puiul #și #pestoul #roșu #topește
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *