Tipul bucătăriei:
Puiul și pesto-ul roșu se topește
- servește 2
- Uşor
Cu doar 20 de minute până la bunătatea brânză, această rețetă reconfortantă, dar cu un conținut scăzut de calorii este o idee excelentă pentru o masă satisfăcătoare rapidă și ușoară pentru două persoane
Încercați această rețetă reconfortantă pentru pui și pesto roșu topit, apoi verificați și parmigiana noastră de pui pentru mai multă brânză.
Ingrediente
- piept de pui 2
- ulei de masline
- pesto roșu 4 linguri
- ardei roșu prăjiți dintr-un borcan 2 mari, feliate
- mozzarella 125g bilă, feliată
- busuioc câteva frunze
- salată a servi
Metodă
-
Pasul 1
Fluturați pieptul de pui tăind pe jumătate orizontal (dar nu până la capăt) și deschizându-vă ca o carte. Așezați filmul de agățare deasupra și bateți ușor până când au o grosime similară peste tot.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie antiaderentă la cald, apoi uleiați ușor și condimentați puiul și adăugați-l în tigaie. Se fierbe timp de 2-3 minute de fiecare parte, până se înroșește și se fierbe.
-
Pasul 3
Ridicați pe o tavă de copt apoi întindeți pesto-ul pe fiecare piept. Adăugați câteva felii de piper și acoperiți cu mozzarella. Sezon.
-
Pasul 4
Glisați sub un grătar fierbinte și gătiți până când brânza este topită și clocotită. Finalizați cu niște busuioc proaspăt și serviți cu salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 438
- Gras 26.5g
- Saturează 10.8g
- Carbohidrați 5.2g
- Zaharuri 1.5g
- Fibră 1g
- Proteină 44.1g
- Sare 1.4g