Skip to content

Tipul bucătăriei:

răcitor de busuioc și grepfrut

Răcitor de grepfrut cu busuioc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Dacă aveți o petrecere, este bine să aveți o rețetă pentru un cocktail ușor pe care îl puteți face într-un ulcior pentru mulțime. Acesta are o bază de vodcă și suc de grapefruit răcit, apoi este terminat cu frunze de busuioc proaspăt.


Faceți acest grapefruit răcoritor, apoi verificați rețetele noastre de răcitor cu piersici, pepene verde, cordial cu rubarbă și alte rețete de băuturi de picnic.

Ingrediente

  • grapefrui roz sau galben t 6
  • vodcă 300 ml
  • busuioc o grămadă mică
  • zahăr pudră 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Cu ajutorul unui curățător de legume se scoate coaja de la 3 dintre grapefruit și se pune coaja într-un borcan. Se toarnă peste vodca și se lasă la infuzat cel puțin 24 de ore.

  • Pasul 2

    Tăiați tot grapefruit-ul în jumătate și zeama – dacă faceți din timp, congelați sucul până este necesar.

  • Pasul 3

    Culegeți frunzele de busuioc și adăugați tulpinile într-o cratiță cu zahăr și 200 ml apă. Se încălzește ușor, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi se răcește, se strecoară și se da la rece până la nevoie.

  • Pasul 4

    Pune jumatate din frunzele de busuioc intr-un ulcior, turnam peste vodca, 300 ml de sirop de busuioc si sucul de grepfrut roz si amestecam.

  • Pasul 5

    Umpleți 6 pahare cu gheață, busuioc rămas și puțină coajă roz de grapefruit (folosește chestia de la vodcă) și umple cu amestec de cocktail.

Informatii nutritionale

  • Kcals 276
  • Gras 0,1g
  • Carbohidrați 43.3g
  • Proteină 0,5g
  • Sare 0,02g
#Răcitor #grepfrut #busuioc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *