Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ravioli de pesto de mazăre

Ravioli de mazăre, broccoli și pesto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Este nevoie de șase ingrediente și doar 20 de minute pentru a face o cină rapidă, cu conținut scăzut de calorii pentru două persoane


Încercați să vă faceți propriul pesto pentru acest fel de mâncare cu rețeta noastră de pesto de casă.

Ingrediente

  • broccoli cu tijă lungă 200g, tocat în bucăți de mușcătură
  • Mazăre congelată 100g
  • ravioli de spanac și ricotta Ambalaj de 250g
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • pesto proaspăt 4 linguri
  • parmezan (sau o alternativă de legume) ras fin pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti broccoli intr-o tigaie mare cu apa clocotita sarata timp de 3 minute, adaugand mazarea dupa 2 minute. Scoateți toate legumele cu o lingură, apoi gătiți ravioli în aceeași tigaie, urmând instrucțiunile ambalajului.

  • Pasul 2

    Se scurge bine, apoi se întoarce înapoi în tigaie și se adaugă lămâia, pesto și legumele. Aruncați ușor pentru a acoperi apoi serviți în boluri calde cu parmezan împrăștiat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 455
  • Gras 20.2g
  • Saturează 7.8g
  • Carbohidrați 40.2g
  • Zaharuri 8g
  • Fibră 10.5g
  • Proteină 22.8g
  • Sare 1.4g
.
#Ravioli #mazăre #broccoli #și #pesto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *