Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rigatoni cu sos de rosii, rozmarin si parmezan

Rigatoni cu sos de rosii, rozmarin si parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această rețetă de rigatoni cu sos de roșii, rozmarin și parmezan este super rapidă și ușoară – gata în doar 30 de minute – sub 500 de calorii și hrănește 4 pentru doar 2,98 GBP. Este masa perfectă în timpul săptămânii. Sosul este cu adevărat adaptabil, încercați să-l turnați peste fileuri de pește alb și să-l coaceți la cuptor.


Ingrediente

  • ceapă 1, ras
  • rozmarin o mână, tocată pentru a face 1 linguriță
  • ulei de masline
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • roșii feliate 2 cutii de 400 g
  • crema dubla 100 ml
  • parmezan (sau alternativă vegetală) răzuită fin pentru a face 2 linguri plus pentru servire
  • rigatoni 300 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa si rozmarinul in 2 linguri ulei de masline pana se inmoaie. Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute înainte de a adăuga roșiile. Se fierbe timp de 20 de minute până scade și se îngroașă.

  • Pasul 2

    Se amestecă smântâna și se mai fierbe câteva minute înainte de a amesteca parmezanul. Se fierb pastele, se scurg și se amestecă cu sosul. Serviți cu extra parmezan dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 458
  • Gras 23.2g
  • Carbohidrați 49g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 14.2g
  • Sare 0,4g
#Rigatoni #sos #rosii #rozmarin #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *