Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de risotto cu anghinare din Ierusalim

Risotto de anghinare din Ierusalim

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați rețeta noastră de risotto cu anghinare de Ierusalim și alune tocate. Această oală simplă este o rețetă ușoară, mai caldă, în timpul săptămânii, pentru toată familia

Evaluarea noastră
5,0 din 5 stele 5.0

Încercați acest risotto de anghinare din Ierusalim, apoi verificați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto vegetarian și risotto sănătos.

Pentru mai multe opțiuni vegetale, încercați lasagne vegetariene, musaca vegetariana, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • unt
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • țelină 1 băț, tocat mărunt
  • orez ristotto 350g
  • vin alb 250ml
  • stoc de pui sau legume 1,4 litri, la foc mic
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • parmezan 50g, ras
  • Anghinare din Ierusalim 200g
  • alune de padure tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți puțin ulei și unt într-o tigaie adâncă și adăugați ceapa și țelina, prăjiți ușor până se înmoaie. Adăugați orezul și amestecați-l până când este complet acoperit. Adăugați vinul alb și fierbeți până când vinul este absorbit, apoi adăugați stocul în linguri, lăsând fiecare să fie absorbit înainte de adăugarea următorului. continuați să adăugați stoc până când orezul este fraged. condimentati bine si amestecati coaja de lamaie si parmezan.

  • Pasul 2

    Frecați anghinarea (coajați dacă preferați) și tăiați-le felii. Se prajesc in putin unt, cand sunt fragede si incep sa se rumeneasca se adauga alunele si se fierbe un minut, se adauga o stoarcere de lamaie. lingura aceasta peste risotto pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 574
  • Gras 12.1g
  • Carbohidrați 81,9g
  • Fibră 5.0g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 1.2g
.
#Risotto #anghinare #din #Ierusalim
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *