Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rosti de cartofi si morcovi

Rosti de cartofi si morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Rosti vegetarieni usor: facuti cu cartofi si morcov ras si acoperiti cu ou prajit. Rapidă, sățioasă și fără carne, se potrivește bine cu o salată verde cu frunze.


Foșnește acest rosti de cartofi și morcovi, apoi verifică clătitele noastre cu cartofi, scones de cartofi, prăjiturile cu cartofi și mai multe rețete de cartofi.

Ingrediente

  • cartof 1 piele mare sau 2 medii (ceară nu se coace) lăsată
  • morcovi 2, decojite
  • făină 2 linguri
  • ceapa verde 2, tocate fin
  • unt
  • ouă 2
  • salată verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe cartofii și morcovii timp de 5 minute, apoi se scurg și se răcesc puțin. Curățați cartofii.

    Răziți cartofii și morcovul într-o sită. Presărați făina și multe condimente deasupra și agitați sita astfel încât să învelească toate legumele.

    Adăugați ceapa primăvară și modelați în două discuri.

    Încinge puțin unt într-o tigaie. Adăugați rostis pe rând și prăjiți ușor până când bazele se rumenesc. Întoarceți pentru a găti cealaltă parte, adăugând mai mult unt dacă este necesar.

    Glisați pe 2 farfurii și prăjiți 2 ouă în tigaie, adăugând câte unul în fiecare farfurie. Se serveste cu salata verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 400
  • Gras 13.5g
  • Carbohidrați 50.4g
  • Fibră 8.8g
  • Proteină 14.6g
  • Sare 0,5g
#Rosti #cartofi #morcovi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *