Tipul bucătăriei:
Rosti de cartofi si morcovi
- serveste 2
- Puțin efort
Rosti vegetarieni usor: facuti cu cartofi si morcov ras si acoperiti cu ou prajit. Rapidă, sățioasă și fără carne, se potrivește bine cu o salată verde cu frunze.
Foșnește acest rosti de cartofi și morcovi, apoi verifică clătitele noastre cu cartofi, scones de cartofi, prăjiturile cu cartofi și mai multe rețete de cartofi.
Ingrediente
- cartof 1 piele mare sau 2 medii (ceară nu se coace) lăsată
- morcovi 2, decojite
- făină 2 linguri
- ceapa verde 2, tocate fin
- unt
- ouă 2
- salată verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe cartofii și morcovii timp de 5 minute, apoi se scurg și se răcesc puțin. Curățați cartofii.
Răziți cartofii și morcovul într-o sită. Presărați făina și multe condimente deasupra și agitați sita astfel încât să învelească toate legumele.
Adăugați ceapa primăvară și modelați în două discuri.
Încinge puțin unt într-o tigaie. Adăugați rostis pe rând și prăjiți ușor până când bazele se rumenesc. Întoarceți pentru a găti cealaltă parte, adăugând mai mult unt dacă este necesar.
Glisați pe 2 farfurii și prăjiți 2 ouă în tigaie, adăugând câte unul în fiecare farfurie. Se serveste cu salata verde.
Informatii nutritionale
- Kcals 400
- Gras 13.5g
- Carbohidrați 50.4g
- Fibră 8.8g
- Proteină 14.6g
- Sare 0,5g