Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Reuben la grătar din California

Ruben la grătar din California

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această versiune de pe Coasta de Vest a unui sandviș delicat folosește curcan afumat mai degrabă decât pastrama. Acest lucru face mai multă salată de varză decât veți avea nevoie pentru sandvișuri, dar se va păstra 2-3 zile la frigider


Ingrediente

  • morcovi 2, mărunțite fin
  • varza alba ¼ mic, mărunțit fin
  • ceapa rosie 1/2 mic, feliat fin
  • otet de vin alb
  • maioneză
  • bloomer alb mare 4 felii
  • curcan afumat feliat 150 g
  • brânză emmental 4 felii
  • cornibii 4, feliate, plus extra pentru servire
  • unt moale 1 lingura

COSMOAREA RUSĂ

  • maioneză 1 lingura
  • ketchup de roșii 1 lingura
  • cremă de hrean 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Pune morcovul, varza și ceapa într-un bol. Adăugați 1 linguriță de oțet de vin alb și 2 linguri de maioneză, condimentați și amestecați.

  • Pasul 2

    Amestecați ingredientele pentru dressing. Întindeți dressingul pe o parte a pâinii. Adăugați câteva linguri de salată de varză la două felii, apoi curcanul, apoi brânza. Adăugați câteva felii de murături apoi acoperiți cu celelalte felii de pâine, cu partea de dressing în jos. Ungeți exteriorul sandvișurilor cu unt moale. Se încălzește o tigaie mare și se prăjește pe ambele părți până devine crocantă și aurie și brânza a început să se topească. Serviți cu murături suplimentare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 575
  • Gras 41.6g
  • Saturate 25.3g
  • Carbohidrați 22.9g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 26.5g
  • Sare 2.7g
#Ruben #grătar #din #California
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *