Skip to content

Tipul bucătăriei:

8133

rulouri de primăvară cu creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste chifle de primăvară crocante în stil thailandez sunt un început ușor sau o rețetă secundară. La cuptor, mai degrabă decât la prăjit, oaspeții tăi vor adora această versiune mai sănătoasă


Ingrediente

  • taitei de orez vermicelli 1 pachet (60 g)
  • ulei a găti
  • legumele se prăjesc 1 pachet (300g)
  • ghimbir 1 buton, ras
  • tulpini de coriandru 1 buchet, tocat
  • frunze de coriandru 1 buchet tocat
  • creveți cruzi decojiti 200 g, tăiate la jumătate
  • sos de chili 2 linguri
  • aluat filo 4 foi
  • seminte de susan pentru topping
  • salată verde a servi
  • ardei iute dulce sos de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. gătiți tăiței de orez vermicelli urmând instrucțiunile de pe ambalaj. incinge putin ulei intr-un wok. se prăjesc legumele, ghimbirul și o grămadă de tulpini de coriandru tocate timp de 3-4 minute până aproape că sunt fierte. Se aruncă creveții timp de 1 minut până devin roz, apoi se amestecă cu sosul dulce chilli, o grămadă de frunze de coriandru tocate și tăițeii, apoi se ia de pe foc.

  • Pasul 2

    Înjumătățiți 4 foi de aluat filo pe lungime pentru a face 8 bucăți. Ungeți 4 bucăți cu puțin ulei, apoi acoperiți fiecare cu o altă bucată. îngrămădiți un sfert din amestecul de creveți de-a lungul marginii înguste a fiecărei foi, îndoiți peste margini, apoi rulați pentru a vă oferi 4 rulouri mari de primăvară. ungeți cu mai mult ulei, stropiți cu semințe de susan, apoi coaceți pe o tavă de copt, cu cusătura în jos, timp de 15 minute până devin aurii și crocante. serviți cu o salată verde și o praf de sos dulce chilli în lateral.

#rulouri #primăvară #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *