Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă Aguachile cu creveți

Salată aguachile de creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Consultați rețeta noastră rapidă și ușoară de salată de crevete. Aguachile „înseamnă„ apă de ardei iute ”în spaniolă, referindu-se la pansamentul de foc. În mod tradițional, creveții cruzi ar fi folosiți, dar am folosit gătit aici pentru a reduce la timp


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ardei iute verzi 2, însămânțate și tocate grosier
  • coriandru o grămadă mică, tulpini tocate grosier și frunze rupte
  • tei 2, zestrat și suc
  • zahăr pudră 1 linguriță
  • creveți gata gata 180g
  • ceapa rosie 1, feliat subțire
  • avocado 1, cubulete
  • ridichi o mână, în patru
  • castravete ¼, tăiat cubulețe
  • Salate mici Gem 2, tăiate în bucăți groase
  • CIPS tortilla o mână, zdrobită, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ardeii verzi, tulpinile de coriandru, coaja de var și suc, zahărul, un praf de sare și 50 ml de apă într-un mic blender și bateți până se omogenizează. Puneți creveții și ceapa roșie într-un castron mare, turnați peste dressing și lăsați să se marineze timp de 15 minute, amestecând ocazional.

  • Pasul 2

    Adăugați frunzele de avocado, ridichi, castraveți, salată verde și coriandru și aruncați din nou. Împărțiți între 4 farfurii apoi presărați peste câteva chipsuri de tortilla zdrobite.

Informatii nutritionale

  • Kcals 228
  • Gras 13.4g
  • Saturează 2.4g
  • Carbohidrați 13.4g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 5.2g
  • Proteină 10.8g
  • Sare 1.1g
.
#Salată #aguachile #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *