Tipul bucătăriei:
Salată aguachile de creveți
- servește 4 persoane
- Uşor
Consultați rețeta noastră rapidă și ușoară de salată de crevete. Aguachile „înseamnă„ apă de ardei iute ”în spaniolă, referindu-se la pansamentul de foc. În mod tradițional, creveții cruzi ar fi folosiți, dar am folosit gătit aici pentru a reduce la timp
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ardei iute verzi 2, însămânțate și tocate grosier
- coriandru o grămadă mică, tulpini tocate grosier și frunze rupte
- tei 2, zestrat și suc
- zahăr pudră 1 linguriță
- creveți gata gata 180g
- ceapa rosie 1, feliat subțire
- avocado 1, cubulete
- ridichi o mână, în patru
- castravete ¼, tăiat cubulețe
- Salate mici Gem 2, tăiate în bucăți groase
- CIPS tortilla o mână, zdrobită, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ardeii verzi, tulpinile de coriandru, coaja de var și suc, zahărul, un praf de sare și 50 ml de apă într-un mic blender și bateți până se omogenizează. Puneți creveții și ceapa roșie într-un castron mare, turnați peste dressing și lăsați să se marineze timp de 15 minute, amestecând ocazional.
-
Pasul 2
Adăugați frunzele de avocado, ridichi, castraveți, salată verde și coriandru și aruncați din nou. Împărțiți între 4 farfurii apoi presărați peste câteva chipsuri de tortilla zdrobite.
Informatii nutritionale
- Kcals 228
- Gras 13.4g
- Saturează 2.4g
- Carbohidrați 13.4g
- Zaharuri 5.2g
- Fibră 5.2g
- Proteină 10.8g
- Sare 1.1g