Tipul bucătăriei:
Salată cu delicatese italiană
- serveste 2
- Puțin efort
Această salată de inspirație italiană este super rapidă și foarte ușor de făcut, dar oferă acele arome italiene mari și îndrăznețe. Majoritatea ingredientelor vor fi deja în dulapul magazinului dvs., făcând o masă excelentă la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- ciabatta 4 felii, tăiate în bucăți
- ulei de masline
- inimioare de anghinare 1 borcan (aproximativ 280g), scurs
- măsline negre 10, înjumătățit
- ardei rosii prajiti 3 mari dintr-un borcan, tăiate în bucăți
- otet de vin rosu 1 lingura
- rachetă 2 pumni
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă ciabatta cu 2 linguri de ulei de măsline și se coace într-un cuptor 190C/ventilator 170C/gaz 5 până devine auriu.
-
Pasul 2
Puneți anghinarea, măslinele și ardeii într-un castron mare. Bateți oțetul de vin roșu cu 2 linguri de ulei de măsline și asezonați. Se adaugă în bol și se aruncă totul, apoi se adaugă crutoanele și rucola și se amestecă din nou. Puneți pe farfurii și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 410
- Gras 25.6g
- Saturate 3.6g
- Carbohidrați 32.4g
- Fibră 6g
- Proteină 9.3g
- Sare 3.7g
#Salată #delicatese #italiană