Skip to content

Tipul bucătăriei:

479

Salată de brânză de capră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Rapidă și ușoară, dar impresionantă, salată de brânză de capră și bacon, care este gata în doar 20 de minute. Nucile pecan sunt un plus simplu, dar dau salatei un pic de crocant in plus. Cicoarea este disponibilă pe tot parcursul anului, dar este cea mai bună din ianuarie până la mijlocul lunii martie.


Ingrediente

  • salată frisée ½ cap, spălat și tăiat rădăcina
  • cicoare 1 cap, despicat in frunze
  • nuci pecan 1 mână, prăjită
  • buștean de brânză de capră aproximativ 100g, fiecare tăiat în sferturi
  • pâine cu maia 2 felii, prăjite și tăiate în 8 crutoane mari
  • slănină 4 erupții, tocate
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu sau otet de zmeura 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați frisée în lungimi ușor de mâncat și maruntiți frunzele de cicoare, aranjați-le pe o farfurie plată. Presărați nucile pecan. Împărțiți brânza de capră între crutoane și puneți la grătar scurt. Intre timp, prajim baconul in 1 lingura de ulei pana se rumeneste foarte bine, adaugam otetul in tigaie si asezonam. Peste frunze se pune baconul si dressingul si se adauga crutoanele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 478
  • Carbohidrați 16.6g
  • Proteină 21.4g
  • Gras 36.7g
  • Saturate 12.4g
#Salată #brânză #capră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *