Skip to content

Tipul bucătăriei:

8334

Salata de cicoare cu gorgonzola, nuci de pin si miere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O salata usoara care se face deosebita prin calitatea ingredientelor si a dressingului. Lăsați gorgonzola afară din frigider timp de 30 de minute înainte de a face salata. Nucile de pin și mierea se potrivesc perfect cu cicoarea și brânza. Un strop de ulei de nucă în dressing este un răsfăț pentru acest starter de petrecere.


Ingrediente

  • cicoare rosie 1 cap, tuns și frunze separate
  • cicoare albă 1 cap, tuns și frunze separate
  • frunze de rachetă o mână
  • gorgonzola 100 g
  • nuci de pin 25 g, prăjită

pansament

  • mustar Dijon 1 lingura
  • miere curgătoare 1 lingura
  • ulei de masline 2 linguri
  • ulei de nucă 1 lingura
  • otet de sherry 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă toate ingredientele pentru dressing.

  • Pasul 2

    Se pun frunzele de cicoare pe farfurii si se rupe peste bucatele mici de gorgonzola. Peste frunzele de cicoare se adauga frunzele de rucola si nucile de pin.

  • Pasul 3

    Se pune peste dressing și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 385
  • Carbohidrați 6.9g
  • Proteină 6.2g
  • Gras 37.3g
  • Sare 0,3g
  • Fibră 2.9g
#Salata #cicoare #gorgonzola #nuci #pin #miere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *