Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tex-Mex de salata de fasole neagra si avocado

Salată de fasole neagră Tex-Mex și avo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

O salată rapidă și ușoară Tex-Mex, fasole neagră și avocado – perfectă pentru mijlocul săptămânii


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • fasole neagra Tavă de 400 g, scursă și clătită
  • ardei rosii prajiti dintr-un borcan 3, tocat
  • avocado 1, tăiat în bucăți
  • ceapa rosie ½, tocat fin
  • ardei iute roșu 1, tocat
  • lămâie verde 1, plus felii de servit
  • ulei de masline
  • semințe de chimen 1 lingura
  • rachetă 2 pumni
  • pâine pitta 2, încălzit

Metodă

  • Pasul 1

    Pune fasolea, ardeii, avocado, ceapa și chilli într-un castron mare. Se amestecă sucul de lămâie cu 2 linguri de ulei de măsline și semințele de chimen și se condimentează. Se adaugă în bol și se amestecă totul. Puneți rucheta pe 2 farfurii apoi adăugați amestecul de fasole. Se servesc cu pitta calde pentru scoatere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 595
  • Gras 27.2g
  • Saturate 4.7g
  • Carbohidrați 61.3g
  • Fibră 14.9g
  • Proteină 19.3g
  • Sare 1.5g
#Salată #fasole #neagră #TexMex #și #avo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *