Tipul bucătăriei:
Salata de legume murate cu sunca de Parma si feta batuta
- serveste 2
- Uşor
Această salată de legume murate și șuncă de Parma cu feta bătută este o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii pentru 2 persoane. Puteți cumpăra Odysea feta și iaurt grecesc tartinat de la Waitrose.
Faceți această salată de legume murate, apoi verificați salate de vară mai ușoare.
Ingrediente
- ridichi de mic dejun 6, înjumătățit
- morcovi pui 6, frecat și tăiat la jumătate
- vârfuri de sparanghel 8
- ceapa primavara 1, tăiați în lungimi de 2 cm pe diagonală
- Odysea Feta și iaurt grecesc tartinat 4 linguri
- sunca de parma 6 felii
- Mazăre congelată 50 g, decongelat
- pui de nasturel o mână mică
- otet de vin alb 150 ml
- zahăr tos auriu 75 g
- seminte galbene de mustar 1 lingura
- boabe de piper negru 5
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ingredientele lichide de murat într-o tigaie mică și aduceți la fiert. Se fierbe foarte usor timp de 3 minute apoi se adauga ridichile, morcovii, sparanghelul si ceapa primavara. Acoperiți și luați de pe foc apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
-
Pasul 2
Pentru a face salata, puneți pe 2 farfurii câteva bucăți de brânză. Adăugați câteva felii de șuncă de Parma apoi acoperiți cu legume murate scurse, mazăre și creson.
Informatii nutritionale
- Kcals 342
- Gras 19.8g
- Saturate 10.9g
- Carbohidrați 12g
- Zaharuri 10.1g
- Fibră 4.1g
- Proteină 26.7g
- Sare 3.8g