Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

22705

Salata de legume murate cu sunca de Parma si feta batuta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată de legume murate și șuncă de Parma cu feta bătută este o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii pentru 2 persoane. Puteți cumpăra Odysea feta și iaurt grecesc tartinat de la Waitrose.


Faceți această salată de legume murate, apoi verificați salate de vară mai ușoare.

Ingrediente

  • ridichi de mic dejun 6, înjumătățit
  • morcovi pui 6, frecat și tăiat la jumătate
  • vârfuri de sparanghel 8
  • ceapa primavara 1, tăiați în lungimi de 2 cm pe diagonală
  • Odysea Feta și iaurt grecesc tartinat 4 linguri
  • sunca de parma 6 felii
  • Mazăre congelată 50 g, decongelat
  • pui de nasturel o mână mică
  • otet de vin alb 150 ml
  • zahăr tos auriu 75 g
  • seminte galbene de mustar 1 lingura
  • boabe de piper negru 5

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ingredientele lichide de murat într-o tigaie mică și aduceți la fiert. Se fierbe foarte usor timp de 3 minute apoi se adauga ridichile, morcovii, sparanghelul si ceapa primavara. Acoperiți și luați de pe foc apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.

  • Pasul 2

    Pentru a face salata, puneți pe 2 farfurii câteva bucăți de brânză. Adăugați câteva felii de șuncă de Parma apoi acoperiți cu legume murate scurse, mazăre și creson.

Informatii nutritionale

  • Kcals 342
  • Gras 19.8g
  • Saturate 10.9g
  • Carbohidrați 12g
  • Zaharuri 10.1g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 26.7g
  • Sare 3.8g
.
#Salata #legume #murate #sunca #Parma #feta #batuta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast