Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de piept de porumbel cu mure si ricotta

Salata de mure, ricotta si porumbei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată de mure, ricotta și porumbei are un conținut scăzut de calorii și este gata în doar 25 de minute, dar este plină și va aroma. Sărac în grăsimi și bogat în proteine, porumbelul este acum aprovizionat de supermarketuri precum Sainsbury’s și Waitrose sau întreabă-ți măcelarul local.


Ingrediente

  • piept de porumbel fără piele 100 g
  • unt sau ulei de măsline a praji
  • mure 250 g
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • zahăr 1 lingura
  • mustar integral 2 lingurite
  • nasturel mână mare
  • frunze de salata mână mare
  • sfeclă roșie obișnuită sau confiată 1, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Condimentează porumbelul. Se incinge o bucata de unt si un strop de ulei intr-o tigaie. Prăjiți porumbelul timp de 2 minute pe fiecare parte până când devin aurii, iar sucul curge limpede când este străpuns. Scoateți din tavă și lăsați-l sub folie.

  • Pasul 2

    Adăugați 150 g de mure în tigaie cu un strop de apă. Deglazează răzuind bucățile lipite de fund și zdrobește fructele de pădure. Se adaugă oțetul, zahărul și muștarul și se fierbe până devine lucios. Se amestecă cu un strop de ulei, se condimentează și se lasă la răcit.

  • Pasul 3

    Aranjați cresonul, frunzele de salată, sfecla roșie și murele rămase pe farfurii sau pe un platou mare. Se taie porumbelul si se adauga in salata cu ricotta. Adăugați orice sucuri rămase de odihnă în dressing și amestecați, apoi turnați peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 200
  • Gras 9.8g
  • Saturate 2.5g
  • Carbohidrați 5.4g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 20.8g
  • Sare 0,5g
.
#Salata #mure #ricotta #porumbei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *