Tipul bucătăriei:
Salată de năut
- serveste 2
- Uşor
Salata noastră vegetariană de năut cu castron mare este plină de ingrediente hrănitoare pentru un prânz sănătos sau o cină rapidă
Ingrediente
- naut tavă de 400 g
- ceapa rosie ½ mic, feliat fin
- semințe de chimen ½ linguriță, prăjită
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- ulei de masline
- otet de vin rosu 1 lingura
- broccoli cu tulpina lungă 150 g, tocat și albit
- ardei rosii prajiti 2 mari dintr-un borcan, tocate
- feta 100g, maruntit
- pătrunjel cu frunze plate ½ grămadă mică, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește năutul în lichidul lor, apoi se scurge bine și se amestecă cu ceapa, chimen, ardei iute, 2 linguri ulei de măsline și oțet. Se adauga broccoli si ardeii, se condimenteaza si se amesteca. Împărțiți între boluri apoi împrăștiați peste feta și pătrunjel.
Informatii nutritionale
- Kcals 427
- Gras 25.6g
- Saturate 8.9g
- Carbohidrați 24g
- Fibră 9.6g
- Proteină 20.2g
- Sare 2.5g
#Salată #năut