Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Bol de salata cu naut

Salată de năut

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Salata noastră vegetariană de năut cu castron mare este plină de ingrediente hrănitoare pentru un prânz sănătos sau o cină rapidă


Ingrediente

  • naut tavă de 400 g
  • ceapa rosie ½ mic, feliat fin
  • semințe de chimen ½ linguriță, prăjită
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • broccoli cu tulpina lungă 150 g, tocat și albit
  • ardei rosii prajiti 2 mari dintr-un borcan, tocate
  • feta 100g, maruntit
  • pătrunjel cu frunze plate ½ grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește năutul în lichidul lor, apoi se scurge bine și se amestecă cu ceapa, chimen, ardei iute, 2 linguri ulei de măsline și oțet. Se adauga broccoli si ardeii, se condimenteaza si se amesteca. Împărțiți între boluri apoi împrăștiați peste feta și pătrunjel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 427
  • Gras 25.6g
  • Saturate 8.9g
  • Carbohidrați 24g
  • Fibră 9.6g
  • Proteină 20.2g
  • Sare 2.5g
#Salată #năut
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *