Tipul bucătăriei:
Salată de pană cu sos de brânză albastră
- servește 4 ca lateral
- Uşor
Profitați la maximum de salatele Little Gem în această salată fără gluten. Ar fi excelent servit cu un cartof copt cu piele crocantă, moale în mijloc
Serviți această salată cu pene pentru o parte de vară sau pentru prânz, apoi verificați salata noastră de pui Caesar, salată grecească, salată nouă de cartofi și mai multe rețete de salată de vară.
Ingrediente
- Salate mici Gem 4
- iaurt natural 100 ml
- ulei de măsline extra virgin 2 linguri
- oțet de cidru 3 linguri
- granule de usturoi Sp linguriță
- branza albastra 100g
- arpagic o mână, tocată mărunt
- slănină striată 4 rashers
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați salatele în sferturi pe lungime și puneți-le pe un platou. Într-un castron, amestecați iaurtul natural, uleiul de măsline extravirgin, oțetul de cidru, granulele de usturoi și câteva condimente. Se sfărâmă brânza albastră și arpagicul, adăugând o strop de apă dacă este prea groasă pentru a stropi.
-
Pasul 2
Grătară slănina până când este cu adevărat crocantă, apoi toacă mărunt. Stropiți dressingul peste salată și deasupra cu pesmetul de slănină și mai mult arpagic.
Informatii nutritionale
- Kcals 257
- Gras 19.1g
- Saturează 8.1g
- Carbohidrați 5.3g
- Zaharuri 5.1g
- Fibră 3.6g
- Proteină 14.1g
- Sare 1.7g