Skip to content

Tipul bucătăriei:

7091

Salată de sfeclă roșie, fasole verde și brânză de capră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceasta este o salată de iarnă minunată de sfeclă roșie, fasole verde și brânză de capră, îmbrăcată cu suc de portocale, sos de eșalotă și muștar. Culorile sunt frumoase si ar face un aperitiv frumos sau chiar o salata de fel principal.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • portocale 1 lingura suc si coaja de ½
  • șalotă 1, tocat foarte fin
  • mustar integral 2 lingurite
  • Fasole verde 200g, albite si scurse
  • sfeclă roșie fiartă 4 mici ambalate în vid, tăiate în felii
  • branza de capra 100g, maruntita

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face un dressing, amestecați 3 linguri de ulei de măsline, oțetul, sucul și coaja de portocale, eșalota și muștarul și asezonați.

  • Pasul 2

    Se amestecă ¾ de dressing cu fasolea. Aranjați fasolea, sfecla roșie și brânza pe 2 farfurii și presărați peste dressing suplimentar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 313
  • Carbohidrați 11.2g
  • Proteină 10.6g
  • Gras 25.5g
  • Sare 1g
  • Saturate 7.3g
  • Fibră 3.8g
#Salată #sfeclă #roșie #fasole #verde #și #brânză #capră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *