Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de pere cu sunca Serrano

Salată de șuncă Serrano și pere roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Şunca Serrano şi pera sunt un meci făcut în rai. Această salată face o cină grozavă, ușoară, cu conținut scăzut de calorii, care este gata în doar 15 minute


Ingrediente

  • ciabatta 2 felii, tăiate cubulețe
  • ulei de masline
  • șuncă serrano 100 g
  • para rosie 1, curățat și tăiat în felii
  • rachetă 50 g
  • mustar Dijon 1 lingura
  • oțet de cidru 2 linguri
  • Miere 1 lingura
  • șalotă 1, tocat fin

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ciabatta cu 1 lingură ulei de măsline, se întinde pe o tavă de copt și se dă la grătar până devine aurie, aproximativ 5 minute, întorcându-le regulat.

  • Pasul 2

    Pentru a face dressingul, amestecați toate ingredientele cu 2 linguri de ulei de măsline și asezonați.

  • Pasul 3

    Aranjați șunca, felii de pere și rucola pe 2 farfurii. Adăugați crutoanele calde și puneți cu lingura peste dressing.

Informatii nutritionale

  • Kcals 481
  • Gras 25.9g
  • Saturate 5.3g
  • Carbohidrați 37,5g
  • Zaharuri 13.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 22.2g
  • Sare 2.6g
.
#Salată #șuncă #Serrano #și #pere #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *