Skip to content

Tipul bucătăriei:

1910

Salată indoneziană de tăiței

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată indoneziană de tăiței este plină de arome proaspete și pline și este gata în mai puțin de 30 de minute – perfectă pentru prânz sau pentru o masă mai ușoară la mijlocul săptămânii. În plus, are sub 500 de calorii.


Ingrediente

  • tăiței cu ouă medii 100 g
  • castravete ½ mic, tăiat în bastoane
  • ardei roșu sau galben 1 sau amestec din fiecare
  • ceapa rosie ¼, tăiate în felii
  • ouă 2, fierte moale și tăiate la jumătate
  • ketjap manis (soia dulce indoneziană) 4 linguri, găsiți în secțiunea asiatică a supermarketurilor
  • lămâie verde 1, înjumătățit
  • arahide prăjite 1 lingura, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți tăițeii în apă clocotită până când se înmoaie. Scurgeți și aranjați pe un platou. Acoperiți cu castraveți, piper și ceapă. Stropiți peste ketjap manis și stoarceți peste lime. Se presara peste nucile tocate si deasupra jumatati de ou.

Informatii nutritionale

  • Kcals 368
  • Carbohidrați 46.3g
  • Proteină 17.7g
  • Gras 13.7g
  • Sare 5,88g
  • Fibră 3.1g
#Salată #indoneziană #tăiței
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *