Skip to content

Tipul bucătăriei:

18018

Salata marinata de ceapa rosie, spanac si nuci de pin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Prânzul cu prietenii nu a fost niciodată atât de relaxat, această rețetă durează doar 25 de minute și servește 4. Marinarea cepei le oferă o aromă dulce și acrișoară minunată și le elimină o parte din cruditatea.


Ingrediente

  • ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat
  • zahăr pudră 1 lingura
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • spanac tânăr 100 g
  • nuci de pin 4 linguri, prăjite
  • ulei de masline
  • semințe de chimen 1 lingura
  • iaurt natural 150 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ceapa roșie într-un bol și amestecați cu zahărul și oțetul. Se lasa 10-15 minute sa se inmoaie.

    Pune spanacul într-un vas mare de servire. Ceapa se scurge apoi se presara peste spanac cu nucile de pin.

  • Pasul 2

    Se încălzește 2 linguri de ulei de măsline și se adaugă semințele de chimen. Când încep să se pună, luați focul și amestecați în iaurt.

    Stropiți peste salată și serviți.

#Salata #marinata #ceapa #rosie #spanac #nuci #pin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *