Tipul bucătăriei:
Salată mărunțită de legume și pui cu sos japonez de susan
- servește 2
- Uşor
Oțetul de orez oferă acestei salate cu conținut scăzut de calorii o margine ușor dulce, dar înțepătoare. Gata în puțin peste 30 de minute, face o masă perfectă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii
Ingrediente
- morcovi 2, curățat și mărunțit
- varza alba 150g bucată, mărunțită
- castravete Bucată de 8cm, înjumătățită, semințe scoase și mărunțite
- ridichi 5, mărunțită
- otet de orez 2 linguri
- piept de pui fără piele 2
- ulei de susan
- copil spanac 2 pumni, mărunțite
- semințe de susan negru 1 lingură
ÎMBRĂCĂMINTE DE SESAME
- tahini 2 linguri
- mirin 1 lingură
- sos ușor de soia 1 lingură, plus o liniuță pentru pui
Metodă
-
Pasul 1
Puneți morcovii, varza, castraveții și ridichile într-un castron. Adăugați 1 lingură de oțet de orez și un vârf de sare. Aruncați împreună și plecați în timp ce faceți puiul.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie ½ plină cu apă clocotită. Adăugați piepturile de pui (asigurați-vă că sunt complet acoperite), o picătură de soia și un strop de ulei de susan. Aduceți-l la foc mic, apoi gătiți foarte ușor timp de 8-10 minute până când este gătit. Se scurge și se răcește.
-
Pasul 3
Bateți ingredientele pentru pansament împreună cu restul de lingură de oțet de orez și 2-3 linguri de apă pentru a face un pansament subțire.
-
Pasul 4
Feliați puiul și adăugați-l la legumele marinate, împreună cu spanacul și sosul. Aruncați totul împreună, apoi împărțiți între 2 farfurii și terminați cu un strop de semințe de susan și un fir de ulei de susan.
Informatii nutritionale
- Kcals 392
- Gras 16.8g
- Saturează 2.7g
- Carbohidrați 17.8g
- Zaharuri 14.7g
- Fibră 9.3g
- Proteină 37.9g