Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de conopidă thailandeză

Salată Thai Cauli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 3
  • Uşor

Această rețetă ia texturile și aromele unei salate de larb (făcută de obicei cu carne de pui tocată sau de porc), dar îi dă o întorsătură vegetală cu conopidă și niște ardei iute aruncați pentru o lovitură suplimentară de aromă. De asemenea, puteți schimba sosul de pește cu soia pentru a-l face vegan, dacă doriți


Ingrediente

  • conopidă 1 mic, rupt în flori
  • ulei de arahide
  • lemongrass 4 tulpini, frunze exterioare lemnoase îndepărtate și tocate mărunt
  • usturoi 1 cuișor, tocat
  • ardei iute roșu 1 mic, tocat
  • palmier sau zahăr brun moale 1 lingură
  • tei 3, suc
  • sos de peste sau sos de soia 1 lingură
  • ceapa rosie 1 mic, tocat mărunt
  • coriandru o grămadă mică, tocată (păstrați câteva frunze întregi pentru decor)
  • salata mica bijuterie 4, frunze separate

Metodă

  • Pasul 1

    Pune conopida într-un robot de bucătărie și pulsează treptat până obții o consistență asemănătoare orezului.

  • Pasul 2

    Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Adăugați lemongrassul și prăjiți-l aproximativ 2 minute până se înmoaie. Se adaugă conopida și se fierbe 3-4 minute.

  • Pasul 3

    Se amestecă usturoiul, ardeiul iute și zahărul într-un mic robot de bucătărie, apoi se adaugă sucul de lime și sosul de pește și se amestecă din nou. Se toarnă peste conopidă și se amestecă ceapa și coriandrul. Se îngrămădesc pe un pat de salată și se împrăștie cu mai mult coriandru pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 161
  • Gras 7.9g
  • Saturează 1.6g
  • Carbohidrați 15.5g
  • Zaharuri 13.2g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 4.7g
  • Sare 0,75g
.
#Salată #Thai #Cauli
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast