Skip to content

Tipul bucătăriei:

salata verde cu burrata

Salată verde cu burrata și dressing de capere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4

Burrata este o mozzarella mai cremoasă, cu o textură minunată și luxoasă. Această salată verde cu burrata și sos de capere este o modalitate excelentă și simplă de a o folosi


Ingrediente

  • ciabatta 8 felii groase, cruste tăiate
  • ulei de masline
  • unt sau altă salată moale 2 capete, separate
  • burrata 2
  • eşalotă 2, tocate fin
  • lămâi 2, suc
  • mustar Dijon 2 lingurite
  • capere mici 2 linguri
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200°C/ventilator 180°C/gaz 6. Rupeți ciabatta în bucăți mici și amestecați cu un strop de ulei de măsline. Coaceți până devine auriu și crocant, aproximativ 10 minute. Preparați dressingul amestecând toate ingredientele împreună cu 6 linguri de ulei de măsline și niște condimente.

  • Pasul 2

    Împărțiți frunzele de salată în 4 farfurii. Rupeți fiecare burrata în două și împărțiți-le în farfurii. Puneti peste dressing apoi adaugati crutoanele si serviti.

Informatii nutritionale

  • Kcals 590
  • Gras 35.8g
  • Saturate 11.9g
  • Zaharuri 4.7g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 22.4g
  • Sare 1.9g
.
#Salată #verde #burrata #și #dressing #capere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *