Skip to content

Tipul bucătăriei:

1427

Salată verde italiană cu sos de parmezan și lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Luați o pungă simplă de frunze de salată amestecate, apoi adăugați ardei crocanți și ceapă roșie pentru a o transforma într-o parte vegetariană consistentă. Terminați cu un dressing cremos de parmezan pentru o salată ușoară, servită excelent cu lasagna sau cannelloni.


Ingrediente

  • salata mixta crocanta 1 pungă mare, aproximativ 200 g
  • morcovi 2 mari, decojite și tăiate mărunt
  • ceapa rosie 1 mic, taiat cubulete
  • ardei rosii 2, tăiate în inele
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) rasă pentru a face 1 lingură
  • zahăr 1 lingura
  • lămâie suc 2 linguri
  • ulei de măsline extra virgin

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate legumele într-un castron mare. pune parmezanul, zahărul, zeama de lămâie și 5 linguri de ulei într-un borcan mic cu capac. se asezonează și apoi se agită bine.

    Se toarnă peste salată chiar înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 78
  • Carbohidrați 5.3g
  • Proteină 1g
  • Gras 6g
  • Sare 0,04g
  • Saturate 0,9g
  • Fibră 1.4g
#Salată #verde #italiană #sos #parmezan #și #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *