Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de naut zdrobit cu salata feta

Salată zdrobită de năut și feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această salată de năut și feta zdrobită face o cină copioasă, fără gătit, pentru doi în doar 15 minute. Este și o cutie de prânz grozavă. Zdrobirea năutului îi ajută să absoarbă o parte din dressing


Ingrediente

  • lămâie ½, suc
  • ulei de masline
  • semințe de chimen 1 lingura
  • ardei iute roșu 1 mic, fără sămânță și tăiat cubulețe
  • naut Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • ceapa rosie ½, tocat
  • castravete ¼, tăiat cubulețe
  • roșii prune baby 6, înjumătățit
  • feta 50g, maruntita
  • mărar sau pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă într-un castron mare sucul de lămâie, 2 linguri de ulei, semințele de chimen și chilli cu niște condimente. Se zdrobește ușor năutul cu un zdrobitor de cartofi sau cu capătul unui sucitor și se adaugă în bolul de dressing cu ceapa, castravetele și roșiile și se lasă la marinat 5 minute. Se amestecă feta și ierburile pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 369
  • Gras 20.6g
  • Saturate 5.4g
  • Carbohidrați 26g
  • Fibră 8.5g
  • Proteină 15.5g
  • Sare 0,7g
.
#Salată #zdrobită #năut #și #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *