Skip to content

Tipul bucătăriei:

12312

Salsa verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Aromele noastre italiene preferate: acest sos verde vibrant preparat cu hamsii, capere, lamaie si ierburi proaspete este cel mai bine cu peste la gratar.


Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare
  • hamsii fileuri 4
  • șalotă 1, tocat fin
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • capere 2 linguri, tocate dacă sunt mari
  • pătrunjel o gramada
  • busuioc o gramada
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Zdrobiți usturoiul într-un mojar, adăugați hamșa și zdrobiți din nou până la o pastă aspră, apoi adăugați șaota și coaja de lămâie și dați-i un amestec bun pentru a elibera aromele.

  • Pasul 2

    Se amestecă caperele și ierburile și sucul de lămâie, învinețind puțin ierburile.

  • Pasul 3

    Se condimentează și se adaugă suficient ulei de măsline pentru a obține consistența dorită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 78
  • Carbohidrați 0,5g
  • Proteină 1g
  • Gras 8g
  • Sare 0,46g
  • Fibră 0,3g
#Salsa #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *