Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un wok argintiu este umplut cu creveți, ardei tocați și legume verzi

Saltea de creveți sănătoasă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Se amestecă condimentele parfumate cu creveți și suc de ardei dulci pentru o masă în mijlocul săptămânii, în stil indian, plină de proteine, gata în mai puțin de o jumătate de oră


Încercați acest amestec de creveți sănătoși, apoi verificați curry-ul nostru sănătos de creveți, salata sănătoasă de creveți, paste sănătoase de creveți și rețete mai sănătoase de creveți.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei vegetal 2 lingurițe
  • semințe de muștar negru 1 linguriță
  • frunze de curry 8
  • ceapă 1 mic, feliat subțire
  • ardei rosu ½, feliat
  • piper verde ½, feliat
  • usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, mărunțită
  • roșii de prune 4, tocate aproximativ
  • creveti rege decojiti Ambalaj de 180g
  • turmeric măcinat ½ linguriță
  • chimen măcinat 1 linguriță
  • coriandru o grămadă mică, ruptă
  • orez a servi
  • lămâie verde 1, încastrat pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul vegetal într-un wok și gătiți semințele de muștar și frunzele de curry timp de un minut, apoi adăugați ceapa și ardeii și gătiți timp de 5 minute până când se încinge la margini. Adăugați usturoiul și ghimbirul, și gătiți un minut, apoi adăugați roșiile și 150ml de apă. Gatiti la foc mare timp de 10 minute, pana cand rosiile s-au spart si devin crocante.

  • Pasul 2

    Se amestecă creveții, curcuma și chimenul și se fierbe ușor timp de 5 minute până când creveții sunt fierți. Condimentați și amestecați coriandrul. Serviți cu pene de orez și var pentru a le strânge.

Informatii nutritionale

  • Kcals 150
  • Gras 4.6g
  • Saturează 0,4g
  • Carbohidrați 11.2g
  • Zaharuri 9.4g
  • Fibră 5g
  • Proteină 13.3g
  • Sare 1g
.
#Saltea #creveți #sănătoasă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *