Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Chilli Cheese Toastie

Sandviș cu brânză la grătar cu ardei iute verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Pentru această rețetă, am luat un sandviș clasic la grătar (a se citi: prăjit) și l-am făcut și mai bun umpându-l cu brânză moale, ardei iute și usturoi. Nu te vei întoarce la o brânză normală la grătar după ce ai gustat asta.


Ingrediente

  • ardei iute verzi 2, fără semințe și tocate mărunt
  • coriandru tocat fin pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • brânză moale 2 linguri
  • unt
  • de bună calitate sau bloomer alb 4 felii
  • cheddar puternic 4 felii groase

Metodă

  • Pasul 1

    Amesteca ardeii iute, coriandru si usturoi in branza moale cu un praf de sare si putin piper negru. Topiți un buton de unt într-o tigaie și prăjiți două felii de pâine până se rumenesc ușor, apoi scoateți-le. Adăugați mai mult unt și prăjiți următoarele două felii de pâine. Întoarceți-le și puneți 1 felie de brânză peste fiecare, apoi puneți peste fiecare jumătate din amestecul de brânză cremă. Adăugați încă o felie de brânză la fiecare și apăsați-le pentru a zdrobi crema de brânză spre exterior. Adăugați primele două bucăți de brânză. pâine rumenită cu partea în jos.

  • Pasul 2

    Prăjiți sandvișul până când bucățile de pâine de pe bază sunt maronii, apoi adăugați mai mult unt și răsturnați sandvișurile. Continuați să prăjiți, apăsând pe pâine. Odată ce pâinea s-a rumenit peste tot, iar brânza din interior pare topită, scoateți sandvișurile și tăiați-le în jumătate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 575
  • Carbohidrați 22.9g
  • Proteină 26.5g
  • Gras 41.6g
  • Sare 2.7g
  • Saturate 25.3g
  • Fibră 1.5g
#Sandviș #brânză #grătar #ardei #iute #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *