Tipul bucătăriei:
Sandviș cu brânză la grătar cu ardei iute verde
- serveste 2
- Uşor
Pentru această rețetă, am luat un sandviș clasic la grătar (a se citi: prăjit) și l-am făcut și mai bun umpându-l cu brânză moale, ardei iute și usturoi. Nu te vei întoarce la o brânză normală la grătar după ce ai gustat asta.
Ingrediente
- ardei iute verzi 2, fără semințe și tocate mărunt
- coriandru tocat fin pentru a face 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, zdrobită
- brânză moale 2 linguri
- unt
- de bună calitate sau bloomer alb 4 felii
- cheddar puternic 4 felii groase
Metodă
-
Pasul 1
Amesteca ardeii iute, coriandru si usturoi in branza moale cu un praf de sare si putin piper negru. Topiți un buton de unt într-o tigaie și prăjiți două felii de pâine până se rumenesc ușor, apoi scoateți-le. Adăugați mai mult unt și prăjiți următoarele două felii de pâine. Întoarceți-le și puneți 1 felie de brânză peste fiecare, apoi puneți peste fiecare jumătate din amestecul de brânză cremă. Adăugați încă o felie de brânză la fiecare și apăsați-le pentru a zdrobi crema de brânză spre exterior. Adăugați primele două bucăți de brânză. pâine rumenită cu partea în jos.
-
Pasul 2
Prăjiți sandvișul până când bucățile de pâine de pe bază sunt maronii, apoi adăugați mai mult unt și răsturnați sandvișurile. Continuați să prăjiți, apăsând pe pâine. Odată ce pâinea s-a rumenit peste tot, iar brânza din interior pare topită, scoateți sandvișurile și tăiați-le în jumătate.
Informatii nutritionale
- Kcals 575
- Carbohidrați 22.9g
- Proteină 26.5g
- Gras 41.6g
- Sare 2.7g
- Saturate 25.3g
- Fibră 1.5g