Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Sandwich Crispy Sandwich cu sos tartar picant

Sandvișuri crocante de pește cu tartar picant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Uşor

Umpleți chifle moi cu fileuri de pește crocante, brânză topită și castravete dulce și acru pentru o masă rapidă, plăcută mulțimii


Ingrediente

  • castravete ½, înjumătățit pe lungime și semințe răzuite
  • ceapa rosie ½ mic, feliat fin
  • zahăr pudră ½ linguriță
  • otet de vin alb 2 lingurițe
  • sos tartar 4 linguri
  • Muștar american 2 lingurițe
  • Tabasco câteva liniuțe
  • cod gros sau pachete de eglefin Pachet de 350-400g
  • monterey jack sau emmental 4 felii
  • chifle moi 4, despicat și prăjit
  • Mică Gem 1, frunze separate

Metodă

  • Pasul 1

    Tocam castravetele in felii foarte subtiri si punem intr-un castron cu ceapa, zaharul si otetul. Condimentați și aruncați. Se amestecă împreună sosul tartar, muștarul și Tabasco.

  • Pasul 2

    Gatiti pestele urmand instructiunile de ambalare, apoi taiati-le in doua pentru a face 4 bucati patrate. Completați cu o felie de brânză și reveniți la cuptor pentru un minut cam până se topesc.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla sandvișurile, întindeți fundul cocului cu puțin tartar picant, adăugați câteva frunze de salată verde și câteva din castravetele și ceapa scurse, apoi acoperiți cu o bucată de pește, mai mult sos și blaturi pentru chifle.

Informatii nutritionale

  • Kcals 451
  • Gras 18.8g
  • Saturează 5.6g
  • Carbohidrați 44.1g
  • Zaharuri 6.8g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 24g
  • Sare 1.8g
.
#Sandvișuri #crocante #pește #tartar #picant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *