Tipul bucătăriei:
Sandvișuri crocante de pește cu tartar picant
- face 4
- Uşor
Umpleți chifle moi cu fileuri de pește crocante, brânză topită și castravete dulce și acru pentru o masă rapidă, plăcută mulțimii
Ingrediente
- castravete ½, înjumătățit pe lungime și semințe răzuite
- ceapa rosie ½ mic, feliat fin
- zahăr pudră ½ linguriță
- otet de vin alb 2 lingurițe
- sos tartar 4 linguri
- Muștar american 2 lingurițe
- Tabasco câteva liniuțe
- cod gros sau pachete de eglefin Pachet de 350-400g
- monterey jack sau emmental 4 felii
- chifle moi 4, despicat și prăjit
- Mică Gem 1, frunze separate
Metodă
-
Pasul 1
Tocam castravetele in felii foarte subtiri si punem intr-un castron cu ceapa, zaharul si otetul. Condimentați și aruncați. Se amestecă împreună sosul tartar, muștarul și Tabasco.
-
Pasul 2
Gatiti pestele urmand instructiunile de ambalare, apoi taiati-le in doua pentru a face 4 bucati patrate. Completați cu o felie de brânză și reveniți la cuptor pentru un minut cam până se topesc.
-
Pasul 3
Pentru a asambla sandvișurile, întindeți fundul cocului cu puțin tartar picant, adăugați câteva frunze de salată verde și câteva din castravetele și ceapa scurse, apoi acoperiți cu o bucată de pește, mai mult sos și blaturi pentru chifle.
Informatii nutritionale
- Kcals 451
- Gras 18.8g
- Saturează 5.6g
- Carbohidrați 44.1g
- Zaharuri 6.8g
- Fibră 4.5g
- Proteină 24g
- Sare 1.8g