Tipul bucătăriei:

Rețetă de scoici cu chorizo ​​și bere

Scoici beți cu chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

Această rețetă pentru scoici beți cu chroizo are un conținut scăzut de calorii și este gata în doar 20 de minute, dar are pachete aromate – perfectă pentru o masă în mijlocul săptămânii. Serviți cu pâine crustă, mai multă bere și mâncați direct din tigaie, dacă doriți


Ingrediente

  • ulei de masline
  • chorizo 100g bucată, tăiată cubulețe
  • șalotă 1 mare, tăiat cubulețe
  • piure de tomate 1 lingură
  • mai mare sau pilsner 200 ml
  • piper alb măcinat
  • moluște comestibile 1 kg, curățat
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți puțin ulei într-o tigaie cu capac și prăjiți chorizo-ul până devine auriu și crocant. Se adaugă șalota și piureul de roșii și se fierbe încă 2 minute până se înmoaie. Adăugați berea, puțină sare și mult piper alb și aduceți la foc mic.

  • Pasul 2

    Adăugați scoici și aruncați berea. Puneți capacul și gătiți 3-5 minute până se deschid scoicile. Aruncați orice nu se deschide. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu pâine crustă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 446
  • Gras 21.8g
  • Saturează 6.7g
  • Carbohidrați 9.2g
  • Zaharuri 2.1g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 45.3g
  • Sare 5.5g
.
#Scoici #beți #chorizo
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast