Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Rețetă Cheshire Cheese Scone cu nuci

Scone de brânză și nucă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 16
  • Uşor

Biscuiții noștri congelabili și nuci durează doar 30 de minute până se coc și fac o gustare de urgență excelentă, care se gătește direct din congelat.


Bucurați-vă de aceste biscuiți cu brânză și nucă pentru un brunch casual, apoi verificați pâinea noastră de brânză Wensleydale, biscuiți de fructe, biscuiți de cartofi și mai multe rețete de biscuiți.

Căutați opțiuni gratuite? Consultați biscuiții noștri fără gluten și biscuiții vegani.

Ingrediente

  • făină simplă 500g, plus mai multe pentru praf
  • praf de copt 1 lingură îngrămădită
  • unt rece 160g, cubulat
  • brânză cheddar tare 100g, plus mai multe pentru stropire și servire
  • ouă 2, bătut
  • zer 125ml-200ml, plus altele pentru periaj

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Treceți făina într-un castron mare și adăugați praful de copt și un praf de sare. Frecați cuburile de unt reci în făină cu vârful degetelor până când amestecul arată ca pesmet.

  • Pasul 2

    Se adaugă bucățile de nucă și brânza mărunțită și se amestecă în făină. Se amestecă ouăle și se adaugă zeama treptat până când se reunesc și formează un aluat neted și flexibil, este posibil să nu fie nevoie să folosiți toată zeama.

  • Pasul 3

    De îndată ce se reunește, încleiați aluatul pe o suprafață de lucru înflorită. Bateți ușor aluatul cu mâinile până când are o grosime de aproximativ 3cm. Folosind un tăietor cu inel de 6 cm, tăiați cât mai multe scone din aluat (ar trebui să faceți aproximativ 16). Apăsați direct în jos cu tăietorul, nu răsuciți, deoarece acest lucru va împiedica ridicarea sconelor bine.

  • Pasul 4

    Ridicați biscuiții pe o foaie de copt antiaderentă și periați blaturile cu mai mult zară, apoi presărați cu puțină brânză mai mărunțită. Coaceți timp de 12-15 minute, sau până când este înviat și aurit. Mănâncă imediat cu unt, mai multă brânză și niște murături, sau răcorește, înveliți în folie individual și congelați până la 3 luni.

  • Pasul 5

    Pentru a dezgheța, dezghețați peste noapte la temperatura camerei. Sau, dacă doriți să gătiți din congelat, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6 și gătiți biscuiții înveliți în folie timp de 10-12 minute până când sunt dezghețați și încălziți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 253
  • Gras 13.8g
  • Saturează 7.1g
  • Carbohidrați 25g
  • Zaharuri 0,9g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 6.5g
  • Sare 0,4g
.
#Scone #brânză #și #nucă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast