Tipul bucătăriei:

Rețetă Scones de Cireșe

Scones de cireșe

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • Uşor

Studiți biscuiți pufoși cu cireșe glacé pentru coaceri ușoare de ceai de după-amiază, pe care toată familia le va plăcea


Încercați aceste biscuiți de cireșe sau consultați aici biscuiții clasici de fructe.

Ingrediente

  • făină auto-crescătoare 230g, plus un plus pentru foaia de copt și desfășurare
  • sare de mare fină Sp linguriță
  • unt nesarat 70g, răcit și tăiat cubulețe, plus un plus de servit
  • zahăr pudră 40g
  • cireșe glacé 80g, tocate aproximativ
  • tot laptele 150ml
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Presărați puțină făină pe o foaie de copt. Întoarceți făina măsurată într-un bol mare și amestecați sarea. Adăugați untul și frecați-l împreună cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu pesmetul fin (alternativ, faceți acest lucru într-un robot de bucătărie pulsând în rafale scurte). Se amestecă zahărul și cireșele. Faceți un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați laptele, apoi amestecați rapid pentru a combina. Ridicați aluatul aproximativ amestecat pe o suprafață de lucru ușor făinată și aduceți-o împreună cu mâinile, încercând să nu suprasolicitați aluatul.

  • Pasul 2

    Rulați aluatul la o grosime de 3cm și folosiți un tăietor de 5cm pentru a tăia biscuiții. Combinați toate bucățile de aluat împreună și tăiați-le în mai multe biscuiți. Puneți pe foaia de copt și periați blaturile cu oul bătut. Coaceți timp de 15-18 minute sau până când a crescut și devine auriu. Serviți cu unt, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 321
  • Gras 12g
  • Saturează 7g
  • Carbohidrați 47g
  • Zaharuri 8g
  • Fibră 2g
  • Proteină 6g
  • Sare 0,61g
.
#Scones #cireșe
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast