Skip to content

Tipul bucătăriei:

scones de porumb dulce și jalapeno

Scones de porumb dulce și jalapeño

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Puțin efort

Aceste scones de porumb dulce și jalapeño sunt foarte ușor de făcut și gata în doar 30 de minute. Le iubim unse în unt ca o gustare sau pe marginea unui bol cu ​​supă aburindă.


Bucurați-vă de aceste scones de porumb dulce și jalapeño, apoi consultați scone-urile noastre cu fructe, brânză, cartofi și alte rețete de scone.

Ingrediente

  • boabe de porumb dulce 100 g, proaspăt tăiat stiulețul (aproximativ 1 stiuleț)
  • jalapeño 1, însămânțat și tăiat cubulețe foarte fin
  • făină simplă 300 g
  • sare 1/2 linguriță
  • praf de copt 1 lingura
  • unt nesarat 100 g, plus mai mult de servit
  • zer 180 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se fierbe porumbul dulce în apă clocotită cu sare timp de un minut apoi se scurge foarte bine și se amestecă cu jalapeño și puțină sare și piper.

  • Pasul 2

    Cerneți făina, sarea și praful de copt într-un castron (sau într-un vas de robot de bucătărie). Înmuiați untul în făină și apoi radeți-l mărunt în făină, scufundați și radeți până când a fost adăugat tot untul. Amestecați untul (sau pulsați-l de câteva ori) și desfaceți cocoloașele mai mari. Amestecați sau amestecați în tot zara (cu excepția 1 lingură) pentru a obține un amestec aspru, sfărâmicios. Făină suprafața de lucru și răsturnează amestecul peste el într-o grămadă, se lipește într-un dreptunghi și se rulează cu sucitorul o dată sau de două ori până când are o grosime de aproximativ 2 cm. Tăiați amestecul în treimi. Se împrăștie jumătate din amestecul de porumb dulce pe o treime, se ridică o altă treime deasupra, se împrăștie pe restul porumbului dulce și se pune ultima bucată de aluat deasupra. Rulați din nou scurt (cu cât rulați mai puțin, cu atât mai bine) și apoi tăiați amestecul în 8 pătrate, dreptunghiuri sau triunghiuri.

  • Pasul 3

    Pune scones-urile pe o tava de copt, unge cu laptele ramas si coace 10-12 minute, sau pana sunt crescute si aurii deasupra. Serviți cald cu mai mult unt.

Informatii nutritionale

  • Kcals 249
  • Gras 11g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 31.5g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 5.2g
  • Sare 0,8g
#Scones #porumb #dulce #și #jalapeño
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *