Tipul bucătăriei:
Se topește carnea de vită sărată și bagelul elvețian
- servește 2
- Uşor
Inspirație de masă în săptămână chiar aici! Acest bagel de vită cu sare foarte rapid și ușor este ambalat cu brânză elvețiană topită, castraveți și o păpușă generoasă de muștar american dulce
Ingrediente
- felii de vita de sare 100g
- covrigi 2, înjumătățit
- muștar american dulce 2 linguri, amestecate cu 1 lingură mayo
- maioneză 1 lingură
- brânză elvețiană 4, felii
- varza murata 4 linguri
- castraveți 2, feliate
- ceapa rosie 1/2, feliat subțire
CARTOFI PRAJITI
- a servi opțional
Metodă
-
Pasul 1
Puneți carnea de vită sărată pe o farfurie și adăugați un strop mic de apă. Acoperiți cu clingfilm și cuptorul cu microunde pentru a-l încălzi. Prajeste bagelele apoi intinde-le cu maiaua de mustar dulce. Îngrămădim carnea de vită sărată pe fundul fiecărui bagel, apoi adăugăm brânză elvețiană. Se aprinde sub un grătar fierbinte pentru a topi brânza, apoi se adaugă varză murată, castraveți și ceapă roșie. Puneți capacul pentru covrig și mâncați cu cartofi prăjiți, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 708
- Gras 33.6g
- Saturează 12.2g
- Carbohidrați 56,8g
- Zaharuri 8.3g
- Fibră 6g
#topește #carnea #vită #sărată #și #bagelul #elvețian