Tipul bucătăriei:

Rețetă de bagel de vită sărată cu brânză

Se topește carnea de vită sărată și bagelul elvețian

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Inspirație de masă în săptămână chiar aici! Acest bagel de vită cu sare foarte rapid și ușor este ambalat cu brânză elvețiană topită, castraveți și o păpușă generoasă de muștar american dulce


Ingrediente

  • felii de vita de sare 100g
  • covrigi 2, înjumătățit
  • muștar american dulce 2 linguri, amestecate cu 1 lingură mayo
  • maioneză 1 lingură
  • brânză elvețiană 4, felii
  • varza murata 4 linguri
  • castraveți 2, feliate
  • ceapa rosie 1/2, feliat subțire

CARTOFI PRAJITI

  • a servi opțional

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți carnea de vită sărată pe o farfurie și adăugați un strop mic de apă. Acoperiți cu clingfilm și cuptorul cu microunde pentru a-l încălzi. Prajeste bagelele apoi intinde-le cu maiaua de mustar dulce. Îngrămădim carnea de vită sărată pe fundul fiecărui bagel, apoi adăugăm brânză elvețiană. Se aprinde sub un grătar fierbinte pentru a topi brânza, apoi se adaugă varză murată, castraveți și ceapă roșie. Puneți capacul pentru covrig și mâncați cu cartofi prăjiți, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 708
  • Gras 33.6g
  • Saturează 12.2g
  • Carbohidrați 56,8g
  • Zaharuri 8.3g
  • Fibră 6g
.
#topește #carnea #vită #sărată #și #bagelul #elvețian
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast