Tipul bucătăriei:
Spag bol toastie
- face 4
- Uşor
Consultați rețeta noastră rapidă și ușoară de toastie cu spaghete bolognese. Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună și mai delicioasă de a folosi sosul bolognean rămas
Faceți acest toastie reconfortant spag bol, apoi verificați clasicul nostru spaghete bolognese și bolognese vegetariene.
Ingrediente
- spaghete 100g
- sos bolnonez 300g, încălzit
- Tabasco câteva liniuțe, (opțional)
- pâine cu maia 8 felii
- unt 50g, înmuiat
- parmezan 25g, ras fin
- mozzarella Bilă de 125g, tăiată în cuburi de 1cm
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti spaghetele in apa clocotita sarata urmand instructiunile ambalajului, apoi scurgeti-le bine si lasati-le intr-un vas. Utilizați foarfece pentru a tăia în bucăți de aproximativ 4 cm. Încorporați sosul bolognez în castron cu Tabasco, dacă îl folosiți, apoi condimentați și amestecați bine.
-
Pasul 2
Puneți feliile de pâine pe o tocătoare și ungeți exteriorul foarte bine. Radeți parmezanul pe toată fața untă a fiecărei felii, bătând-o până acoperiți-o. Împărțiți bolul spag între 4 din feliile de pâine, apoi împrăștiați-le peste cuburile de mozzarella. Completați fiecare cu o felie de pâine rămasă, astfel încât să aveți 4 sandvișuri.
-
Pasul 3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti sandvișurile, câte 2 câte unul, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când devin aurii și crocante, iar mozzarella s-a topit. Puneți într-un cuptor scăzut pentru a vă încălzi în timp ce prăjiți restul.
Informatii nutritionale
- Kcals 662
- Gras 21.7g
- Saturează 12.7g
- Carbohidrați 87,6g
- Zaharuri 8.2g
- Fibră 5.3g
- Proteină 26.5g
- Sare 3.2g