Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cea mai bună rețetă de spaghete Carbonara

Spaghete usor carbonara

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Această cremă, clasică spaghetti carbonara este obligată să mulțumească o mulțime și durează doar 20 de minute pentru a face. Ne place cu parmezan, slănină crocantă și mult piper negru proaspăt măcinat


Încercați rețeta noastră clasică de spaghete carbonara, apoi încercați-o carbonara vegetariana si penne carbonara. Consultați, de asemenea, mai multe dintre facilitățile noastre ușoare rețete de spaghete ca spaghete bolognese, spaghete și chiftele și spaghete arrabbiata.


Toată lumea iubește o carbonara cremoasă și este foarte rapidă pentru a pune împreună. Adăugăm puțină cremă la rețeta noastră de carbonara, nu este total autentică, dar înseamnă că este mai puțin probabil să preparați ouăle și veți ajunge cu un sos de paste foarte matasos. Este sfatul nostru expert pentru a face vasul mai ușor de făcut.

Ingrediente

  • spaghete 250g
  • unt
  • șalotă 1, tocat mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, tocate mărunt
  • slănină striată afumată 6 rashers, tocate
  • ouă 2
  • cremă unică 150ml
  • parmezan 25g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți o tigaie mare de apă și gătiți pastele urmând instrucțiunile pachetului.

  • Pasul 2

    Între timp, încălziți un buton de unt într-o tigaie mică și gătiți șalota, usturoiul și slănina timp de 5-7 minute până când sunt aurii.

  • Pasul 3

    Bateți împreună ouăle, smântâna, cea mai mare parte din parmezan și o mulțime de piper negru măcinat.

  • Pasul 4

    Scurgeți spaghetele și reveniți în tigaie, de pe foc. Adăugați amestecurile de șalotă și ouă și amestecați împreună.

  • Pasul 5

    Împărțiți între două boluri, apoi împrăștiați restul de parmezan, cu o măcinare de piper negru pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 913
  • Gras 44.1g
  • Carbohidrați 95.3g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 39.7g
  • Sare 2,57g
.
#Spaghete #usor #carbonara
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *