Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de sparanghel cu unt si capere

Sparanghel cu unt, balsamic si capere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de sparanghel cu unt, balsamic și capere este un excelent început sau prânz. În plus, este gata în doar 15 minute și are sub 300 de calorii


Ingrediente

  • sparanghel 1 buchet, tulpinile lemnoase îndepărtate
  • unt
  • oțet balsamic 1 lingura
  • capere 1 lingura
  • aluat sau pâine 4 felii, prăjite
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) câteva talie

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe sparanghelul până când se înmoaie, aproximativ 3-4 minute. Se amestecă cu un nod de unt, balsamul și caperele și se condimentează bine. Se îngrămădesc pe pâine prăjită cu aluat și se împrăștie cu câteva așchii de parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 266
  • Gras 6.1g
  • Saturate 3g
  • Carbohidrați 43.6g
  • Proteină 11.9g
#Sparanghel #unt #balsamic #capere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *