Tipul bucătăriei:
Sparanghel cu unt, balsamic si capere
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de sparanghel cu unt, balsamic și capere este un excelent început sau prânz. În plus, este gata în doar 15 minute și are sub 300 de calorii
Ingrediente
- sparanghel 1 buchet, tulpinile lemnoase îndepărtate
- unt
- oțet balsamic 1 lingura
- capere 1 lingura
- aluat sau pâine 4 felii, prăjite
- parmezan (sau alternativă vegetariană) câteva talie
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe sparanghelul până când se înmoaie, aproximativ 3-4 minute. Se amestecă cu un nod de unt, balsamul și caperele și se condimentează bine. Se îngrămădesc pe pâine prăjită cu aluat și se împrăștie cu câteva așchii de parmezan.
Informatii nutritionale
- Kcals 266
- Gras 6.1g
- Saturate 3g
- Carbohidrați 43.6g
- Proteină 11.9g
#Sparanghel #unt #balsamic #capere