Tipul bucătăriei:
Stive de vinete cu pesto, nuci de pin si branza de capra
- serveste 2
- Puțin efort
O masă ușoară pentru vegetarieni: straturi simple de vinete, brânză de capră și pesto fac o masă bogată, dar rapidă pentru doi. Se presara cu nuci de pin si se servesc cu paine crosta.
Încercați aceste stive de vinete, apoi consultați mai multe rețete de vinete, cum ar fi vinetele noastre la grătar cu salsa verde. Poate încercați să vă faceți singur pesto pentru asta cu rețeta noastră de pesto de casă.
Ingrediente
- Vânătă 1 mare și tăiat în discuri de 1 cm grosime
- pulverizați ulei de măsline
- pesto proaspăt 3 linguri
- otet de vin rosu 1 lingura
- brânză moale de capră 4 linguri
- rachetă o mână de frunze
- nuci de pin 1 lingura, prajita
- pâine crustă a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pulverizați feliile de vinete pe ambele părți cu ulei de măsline și gătiți pe fiecare parte până se înmoaie complet și se carbonizează ușor. Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi. Se scurge pe hartie de bucatarie si se asezoneaza. Amestecați pesto-ul cu oțetul de vin roșu. Puneți vinetele cu puțină brânză de capră, pesto și câteva frunze de rucola între ele. Presarati cu nuci de pin. Se mai servește cu câteva frunze de rucola și pâine crosta.
Informatii nutritionale
- Kcals 414
- Gras 28.2g
- Carbohidrați 18.7g
- Fibră 8.7g
- Proteină 17.4g
- Sare 1.3g