Tipul bucătăriei:
Supa de branza si rosii la gratar
- servește 2
- Uşor
Nu este nimic mai bun decât un castron cald cu supă, cu niște pâine prăjită topită. Am adăugat câteva pătrate mini toastie de brânză gruyère și ceapă de primăvară la această supă de roșii cumpărată în magazin pentru un prânz sau o gustare delicioasă
Încercați această supă de brânză și roșii la grătar, apoi verificați supa noastră clasică de roșii, supă picantă de roșii, supă de roșii și ardei roșu și mai multe rețete de roșii.
Ingrediente
- pâine albă groasă feliată
- brânză gruyère rasă
- ceapa de primăvară tocată
- supă de roșii
Metodă
-
Pasul 1
Faceți un sandviș gros pâine albă umplut cu ras gruyère și tocat ceapa de primăvară.
-
Pasul 2
Unt exteriorul sandvișului, apoi se prăjește într-o tigaie antiaderentă până când este crocantă și aurie, iar brânza este topită.
-
Pasul 3
Tăiați crustele, apoi tăiați în pătrate mici și serviți deasupra fierbinte supă de roșii.