Tipul bucătăriei:

supă de roșii

Supa de branza si rosii la gratar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

Nu este nimic mai bun decât un castron cald cu supă, cu niște pâine prăjită topită. Am adăugat câteva pătrate mini toastie de brânză gruyère și ceapă de primăvară la această supă de roșii cumpărată în magazin pentru un prânz sau o gustare delicioasă


Încercați această supă de brânză și roșii la grătar, apoi verificați supa noastră clasică de roșii, supă picantă de roșii, supă de roșii și ardei roșu și mai multe rețete de roșii.

Ingrediente

  • pâine albă groasă feliată
  • brânză gruyère rasă
  • ceapa de primăvară tocată
  • supă de roșii

Metodă

  • Pasul 1

    Faceți un sandviș gros pâine albă umplut cu ras gruyère și tocat ceapa de primăvară.

  • Pasul 2

    Unt exteriorul sandvișului, apoi se prăjește într-o tigaie antiaderentă până când este crocantă și aurie, iar brânza este topită.

  • Pasul 3

    Tăiați crustele, apoi tăiați în pătrate mici și serviți deasupra fierbinte supă de roșii.

.
#Supa #branza #rosii #gratar
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast