Skip to content

Tipul bucătăriei:

supa de ciuperci

Supă de ciuperci cu crutoane de aluat și gremolata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Îmbunătățiți supa de ciuperci și mai bine, dând peste bucăți groase de pâine cu aluat, prăjită în ulei de măsline și un amestec proaspăt de pătrunjel, usturoi și coajă de lămâie pentru gremolata perfectă.


Ingrediente

  • pâine cu maia o felie mare
  • ulei de masline
  • pătrunjel o mână, tocată
  • usturoi 1/2 cuisoare
  • lămâie 1
  • supa de ciuperci1 cadă / tablă

Metodă

  • Pasul 1

    Rupe o bucată mare de aluat în bucăți. Aruncați cu ulei de măsline apoi coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 până devine auriu și crocant.

  • Pasul 2

    Tocam o mana de patrunjel si 1/2 catei de usturoi apoi aruncam cu coaja de la lamaie si condimentam.

  • Pasul 3

    Puneți supa fierbinte de ciuperci cu crutoane, apoi presărați amestecul de gremolata.

.
#Supă #ciuperci #crutoane #aluat #și #gremolata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *