Tipul bucătăriei:

Supă de dovlecei și mentă

Supă de dovlecei și mentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

O supă vibrantă, de vară, plină de dovlecei, mentă proaspătă și coajă de lămâie. Cel mai bine se servește cu o păpușă de cremă fraîche deasupra


Încercați rețeta noastră de supă de dovlecei, apoi verificați multe alte idei de supă și pregătiți chifle de casă pentru a le servi pe lateral.

Dacă nu puteți obține nicio cremă fragedă, atunci iaurtul, smântâna, smântâna sau chiar un strop de lapte vă vor oferi acestei supe un finisaj catifelat odată amestecat.

Ingrediente

  • ulei de masline 3 linguri
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 3 cuișoare, tăiate felii
  • dovleceii 6, înjumătățit longitudinal și tăiat subțire
  • stoc de legume 750ml
  • crème fraîche 150ml, plus un pic suplimentar de servit
  • frunze de menta o grămadă mică, tocată
  • coaja de lamaie (optional) a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa cu un praf de sare timp de 10 minute până se înmoaie, dar nu este colorată. Adăugați usturoiul și gătiți ușor câteva minute, apoi dați dovleceii și gătiți ușor timp de 20 de minute.

  • Pasul 2

    Se toarnă bulionul de legume și se aduce la fierbere pentru câteva minute. Folosiți un blender pentru batere pentru a bate supa până când se omogenizează complet, apoi amestecați crème fraîche și trei sferturi din mentă și bateți din nou. Sezon.

  • Pasul 3

    Se pune linguri în boluri și se adaugă mai multe creme fraîche și frunze de mentă, și niște coajă de lămâie, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 297
  • Gras 24.6g
  • Saturează 11.6g
  • Carbohidrați 10.2g
  • Zaharuri 8.1g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,5g
.
#Supă #dovlecei #și #mentă
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast