Tipul bucătăriei:
Supă de mango, broccoli și ghimbir
- serveste 4
- Uşor
O combinație cu adevărat neobișnuită de ingrediente pentru o supă, care funcționează minunat. Mango, broccoli și ghimbir sunt amestecate cu pastă de curry thailandez și ardei iute roșu pentru a da un plus thailandez unei supe ușor de pus împreună, cu arome extraordinare.
Ingrediente
- ulei de floarea soarelui 2 linguri
- ceapă 1, tocat fin
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- rădăcină de ghimbir bucată de mărimea degetului mare, rasă
- curry verde thailandez pastă 2 linguri
- brocoli 400 g, tăiate și tocate grosier
- Mango 1 mic, păstrați câteva bucăți pentru blat
- stoc de legume proaspăt, preparat până la 900 ml
- cremă unică 142 ml
- ardei iute roșu 1, mărunțit
Metodă
-
Pasul 1
Încinge uleiul într-o tigaie. Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul, pasta de curry, mango și broccoli tocate și gătiți încet 4-5 minute fără a colora, amestecând din când în când.
-
Pasul 2
Adăugați bulionul și fierbeți până când broccoli este fraged, dar încă verde strălucitor. Se amestecă până se amestecă. Se amestecă smântâna și se încălzește. Acoperiți cu bucăți de mango și chilli.
#Supă #mango #broccoli #și #ghimbir