Tipul bucătăriei:

Supă de mazăre cu crutoane de bacon și mentă

Supă de mazăre, cidru și mentă cu crutoane de bacon crocante

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Profitați la maximum de mazăre verde vibrantă în această supă simplă, cu conținut scăzut de calorii, acoperită cu crutoane de slănină crocante


Ingrediente

  • ulei de masline 2 linguri
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, tocate mărunt
  • cidru 400 ml
  • Mazăre congelată 400g
  • supă de pui 400 ml
  • mentă o mână de frunze, tocate

BACON CROUTONS

  • pancetta cubulete Pachet de 77g
  • aluat 2 felii, rupte în bucăți

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, adăugați ceapa și un praf de sare și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie. Se adaugă usturoiul și se fierbe 2-3 minute. Se toarnă cidrul și se reduce cu ½ pentru a evapora alcoolul, apoi se adaugă mazărea congelată și stocul de pui. Se fierbe timp de 2 minute, apoi se adaugă menta și se folosește un blender pentru băț până se omogenizează. Adăugați un strop de apă clocotită dacă este puțin groasă. Sezon.

  • Pasul 2

    Puneți pancetta într-o tigaie rece și încălziți ușor până când începeți să fie crocantă. Puneți aluatul într-un robot de bucătărie și pulsați până la pesmet, apoi răsturnați în tigaie. Gatiti pana pesmetul si slanina sunt cu adevarat crocante.

  • Pasul 3

    Pregătiți supa în boluri și adăugați pesmetul crocant și slănina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 294
  • Gras 10.1g
  • Saturează 2.6g
  • Carbohidrați 25.2g
  • Zaharuri 11.4g
  • Fibră 7g
  • Proteină 13.9g
  • Sare 1.3g
.
#Supă #mazăre #cidru #și #mentă #crutoane #bacon #crocante
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast