Tipul bucătăriei:
Supă de mazăre cu ou pocat și ulei de arpagic
- servește 2
- Uşor
Înviorați-vă ciorba de mazăre cu o topping de ou pocat ușor și cu un strop de ulei de arpagic. Această combinație funcționează foarte bine și puteți presăra niște arpagic suplimentar de servit
Încercați această supă de mazăre cu ou pocat, apoi verificați supa noastră de mazăre și mentă și mai multe rețete de supă de vară.
Ingrediente
- ouă 2, mic
- arpagic o grămadă, plus încă de servit
- ulei 100 ml
- Supa de mazare 1 tablă / cadă
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți o tigaie mică de apă până la foc mic. Intră în ouă și pocniți până când se fixează încet.
-
Pasul 2
Între timp, se toarnă apă clocotită peste o grămadă mică de arpagic. Se lasă 3 minute, apoi se scurg și se amestecă într-un blender mic cu ulei. Se strecoară printr-o sită fină și se păstrează la frigider.
-
Pasul 3
Aruncați un ou într-un castron cu fierbinte Supa de mazare, stropeste peste unele ulei de arpagic și termină cu încă câteva tocate arpagic.