Skip to content

Tipul bucătăriei:

Supa de mazare

Supă de mazăre cu ou pocat și ulei de arpagic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Înviorați-vă ciorba de mazăre cu o topping de ou pocat ușor și cu un strop de ulei de arpagic. Această combinație funcționează foarte bine și puteți presăra niște arpagic suplimentar de servit


Încercați această supă de mazăre cu ou pocat, apoi verificați supa noastră de mazăre și mentă și mai multe rețete de supă de vară.

Ingrediente

  • ouă 2, mic
  • arpagic o grămadă, plus încă de servit
  • ulei 100 ml
  • Supa de mazare 1 tablă / cadă

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie mică de apă până la foc mic. Intră în ouă și pocniți până când se fixează încet.

  • Pasul 2

    Între timp, se toarnă apă clocotită peste o grămadă mică de arpagic. Se lasă 3 minute, apoi se scurg și se amestecă într-un blender mic cu ulei. Se strecoară printr-o sită fină și se păstrează la frigider.

  • Pasul 3

    Aruncați un ou într-un castron cu fierbinte Supa de mazare, stropeste peste unele ulei de arpagic și termină cu încă câteva tocate arpagic.

.
#Supă #mazăre #pocat #și #ulei #arpagic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *