Tipul bucătăriei:
Supă de păstârnac condimentată
- serveste 4
- Uşor
O supă de legume catifelate, cu rădăcină, este ideală pentru o seară rece când vrei ceva rapid, ușor și sățios. Acest număr de păstârnac este condimentat cu garam masala și boia de ardei
Faceți această supă de păstârnac condimentat, apoi verificați păstârnacul nostru prăjit, păstârnac fript de arțar, curry de pastarnac și altele retete de pastarnac. Pentru mai multe variații de aromă ale acestui fel de mâncare, consultați supa noastră de păstârnac și mere și supa de morcov și păstârnac.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat
- țelină 1 baton, tocat
- ulei de masline
- morcovi 2, decojite și tocate
- păstârnac 500 g, decojite și tocate
- garam masala 1 lingura
- paprika 1 lingura
- stoc de legume 1 litru
A SERVI
- crema dubla
- ulei de ardei iute
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ceapa și țelina în 1 lingură ulei de măsline timp de 5 minute până se înmoaie, apoi adăugați morcovul și păstârnacul timp de 10 minute până când se înmoaie. Se adauga garam masala si boia de ardei si se condimenteaza, apoi se adauga supa de legume, se aduce la fiert si se fierbe 15 minute. Folosind un blender cu bețișoare, amestecați supa până la omogenizare. Se amestecă 1 linguriță de smântână dublă și un strop de ulei de ardei iute pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 159
- Gras 5.1g
- Carbohidrați 24.1g
- Fibră 8.8g
- Proteină 4g
- Sare 0,7g