Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două boluri umplute cu panglici lungi de paste, carne de porc prăjită și legume verzi

Taitei biang biang din carne de porc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Faceți acești tăiței în stil bang bang folosind paste proaspete ca înlocuitor grozav al celor trase manual. Uleiul de ardei iute Chiu Chow este ingredientul magic aici, transformând sosul într-o senzație de dulce, picant și savuros care îmbracă tăițeii


Faceți acești tăiței biang biang de porc, apoi verificați tăițeii noștri tocați de porc, carne de pui, tăiței Shanghai și alte rețete de tăiței.

Ingrediente

  • tagliatelle cu ou proaspat, pappardelle sau foi de lasagna 400 g
  • ulei vegetal 2 linguri
  • carne tocată de porc 400 g
  • usturoi 4 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir 50 g, ras fin
  • ceapa verde un buchet mic, feliat fin
  • fulgi de chilli ½-1 linguriță
  • Boabe de piper Sichuan ¼ linguriță, zdrobită
  • pak choi 3-4, frunzele separate
  • sos de soia usor 4 linguri
  • oțet balsamic sau oțet negru de orez (chinkiang) 3 linguri
  • chiu chow chilli oil 2 linguri, plus extra pentru servire
  • ulei de susan 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă cu sare. Tăiați foile de lasagna, dacă folosiți, în fâșii groase.

  • Pasul 2

    Încinge uleiul într-un wok sau o tigaie adâncă la foc mare și se adaugă tocată. Rupeți cu o spatulă și gătiți timp de 6-8 minute sau până când devine auriu și crocant. Adăugați usturoiul, ghimbirul, ceapa primăvară, fulgii de ardei iute și boabele de piper și prăjiți încă 3-4 minute.

  • Pasul 3

    Fierbe pastele timp de 4-6 minute sau până când se înmoaie. Adăugați pak choi pentru ultimul minut. Scurgeți bine.

  • Pasul 4

    Amestecați soia și oțetul în carnea de porc, apoi adăugați pastele scurse, verdeața și chilli și uleiul de susan. Se amestecă totul împreună pentru a se îmbrăca în sos înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 588
  • Gras 21.1g
  • Saturate 5.2g
  • Carbohidrați 62,6g
  • Zaharuri 6.2g
  • Fibră 6.4g
  • Proteină 33.8g
  • Sare 2.5g
#Taitei #biang #biang #din #carne #porc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *